Kies met je hoofd

Jij kiest met je hoofd. Je weegt af, je bent kritisch en pragmatisch en je wilt zeker weten dat de feiten kloppen, voordat je een keuze maakt. Dat zijn eigenschappen waar wat ons betreft iedere medewerker van Visser & Visser over zou moeten beschikken. Onze opdrachtgevers zijn namelijk niet gebaat bij onderbuikgevoelens en aannames. Ze moeten blindelings kunnen vertrouwen op het voorwerk dat wij voor ze doen. Zodat zij alleen nog maar hoeven te kiezen.

Dankjewel voor het delen van jouw keuze. Als dank willen wij ook graag iets met jou delen. Edith Eva Eger schreef de bestseller ‘De Keuze’: een meeslepend verhaal over hoe je zelfs onder de meest extreme omstandigheden je eigen keuzes kan blijven maken. Dat boek krijg je van ons cadeau. Als een eerste stap op weg naar een uitgebreidere kennismaking.


Maak je keuze en ontvang het boek

 

{{ errors.first("field_39") }}
{{ errors.first("field_40") }}
{{ errors.first("field_41") }}
{{ errors.first("field_42") }}
{{ errors.first("field_43") }}
{{ errors.first("field_44") }}
{{ errors.first("field_45") }}
Als je dit formulier verzend geef je Visser & Visser toestemming om jouw gegevens een jaar te bewaren en je te benaderen voor mogelijk interessante vacatures en/of events. Daarbij ga je akkoord met het AVG privacystatement.