Kies met je hart

Jij kiest met je hart en je laat je gevoel een grote rol spelen bij de keuzes die je maakt in je leven. Dat is mooi! Die mensen zijn hard nodig in een wereld die steeds vaker lijkt te draaien om cijfers en resultaten alleen. Natuurlijk hebben wij als accountantskantoor een belangrijke, pragmatische taak te vervullen en dat maken we waar. Die kant van ons werk is het bestaansrecht van ons kantoor. Maar behalve dat heeft Visser & Visser ook een hele uitgesproken behulpzame en menselijke cultuur. Die kant van ons werk is minstens zo belangrijk, want uiteindelijk doen wij wát we doen altijd voor mensen.

Dankjewel voor het delen van jouw keuze. Als dank willen wij ook graag iets met jou delen. Edith Eva Eger schreef de bestseller ‘De Keuze’: een meeslepend verhaal over hoe je zelfs onder de meest extreme omstandigheden je eigen keuzes kan blijven maken. Dat boek krijg je van ons cadeau. Als een eerste stap op weg naar een uitgebreidere kennismaking.


Maak je keuze en ontvang het boek

{{ errors.first("field_19") }}
{{ errors.first("field_20") }}
{{ errors.first("field_21") }}
{{ errors.first("field_36") }}
{{ errors.first("field_35") }}
{{ errors.first("field_37") }}
{{ errors.first("field_22") }}
Als je dit formulier verzend geef je Visser & Visser toestemming om jouw gegevens een jaar te bewaren en je te benaderen voor mogelijk interessante vacatures en/of events. Daarbij ga je akkoord met het AVG privacystatement.